Jenis Kejohanan Poker

Apakah pelbagai jenis kejohanan dan apakah yang terbaik untuk anda mainkan.

Saya akan mulakan dengan jenis kejohanan poker yang paling tidak rumit.

Kejohanan SIT-N-GO

Kejohanan duduk-n-go ialah jenis kejohanan di mana anda duduk di meja dengan sebilangan kecil pemain dan bermain sehingga seorang mempunyai semua cip. Mereka adalah PERCUMA, oleh itu, mereka patut mencubanya dan membaca nuansa yang berbeza tentang mereka velumventures.com.

Kejohanan Freeroll

Kejohanan Freerolls hampir selalu merupakan kejohanan berbilang meja. Kejohanan poker freeroll kami biasanya mempunyai antara 500-2000 pemain. Sudah tentu, kejohanan poker freeroll adalah percuma untuk masuk. Walau bagaimanapun, kerana bilangan pemain poker yang menyertai kejohanan poker ini, anda MESTI cukup bertuah untuk mendaftar tepat pada masanya.

Kejohanan DIJAMIN

Kejohanan poker ini biasanya adalah kejohanan berbilang meja dengan kumpulan hadiah yang DIJAMIN. Kumpulan hadiah dijamin sebagai jumlah MINIMUM yang ditetapkan. Di samping itu, kejohanan poker ini secara amnya memerlukan anda mengeluarkan sedikit wang (beli-masuk) untuk bermain dalam kejohanan poker. Jangan risau, belian biasa boleh serendah $1.00 + $10.

Secara umumnya, kejohanan poker ini adalah kejohanan poker terbaik untuk dibeli kerana kumpulan hadiah dijamin. Oleh itu, jika 50 orang membeli kejohanan yang dijamin $2.00 + $.20 $500, penyertaan kumpulan hadiah hanya akan ditambah sehingga $100. Bilik poker kemudiannya bertanggungjawab untuk $400 yang lain dalam kumpulan hadiah. Akhirnya, poker ini

kejohanan biasanya mempunyai lebih sedikit pemain dalam permainan. Oleh itu, peluang anda adalah lebih baik untuk memenangi bayaran yang lebih besar!

Kejohanan FREEZEOUT

Kejohanan poker ini tidak membenarkan pembelian semula atau tambahan. Oleh itu, anda hanya boleh bermain dengan cip yang anda mulakan dan keluar dari kejohanan poker apabila anda kehilangan kesemuanya.

Kejohanan yang tidak dijamin – Jika anda melihat kejohanan dengan jumlah belian sahaja, ini bermakna kumpulan hadiah kejohanan ditentukan secara eksklusif berdasarkan bilangan peserta. Termasuk dalam kejohanan poker ini ialah Kejohanan BELI SEMULA / ADD-ON yang tidak begitu popular.

Kejohanan SATELLITE – jatuh dalam kejohanan poker ini dan popular! Kejohanan poker satelit tidak membayar sebarang wang sebenar. Apabila anda bermain dalam kejohanan satelit, anda bermain untuk kemasukan ke kejohanan poker yang lebih besar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *