Ulasan Bintang Poker

Poker

Poker Stars dibuka untuk ujian beta bermain wang pada 12 September 2001 dan mula menawarkan permainan wang sebenar pada bulan Disember 2001. Sebagai bilik poker dalam talian kejohanan terkemuka, ia telah menghasilkan pemain yang memenangi jalan mereka untuk menjadi Jackpot168slot 2003 (Chris Moneymaker) dan 2004 (Greg Raymer) World Series of Poker Main Event Champions.

Poker Stars ditaja oleh tiga juara WSOP baru-baru ini, dan pelbagai profesional hebat lain telah bergabung dengan Pasukan Poker Stars, seperti Daniel Negreanu dan Isabelle Mercier. Setiap musim panas, beberapa trak pemenang satelit dari Poker Stars muncul di WSOP.

Saya bermain di sana secara berkala dan mengetahui semua tentangnya. Kerana kenyataan ini Poker Stars cenderung menarik minat orang yang tahu bermain poker. Anda akan mendapat lebih sedikit ikan dan permainan yang lebih baik sepanjang masa dengan kurang dari bullcrap yang anda dapat dari banyak laman web. Seperti pemula membuang semua wang mereka dengan tangan kosong dan menghisap anda. Sekiranya anda bermain dengan baik, anda mendapat penghormatan dan dibenarkan untuk bergantung pada pemain lain apabila anda perlu.

Maklumat Promosi dan Bonus

Poker Stars menyebarkan sejumlah besar satelit yang dipenuhi ke kebanyakan kejohanan besar. Yang pasti, anda pasti akan menemui banyak satelit ke WSOP. Beberapa tahun berturut-turut, holdem Stars telah “menyampaikan” sekitar satu pertiga daripada semua peserta dalam WSOP Main Event. Ini benar-benar tempat pertandingan holdem dalam talian. Terdapat banyak freeroll di holdem Stars, tetapi jarang dengan nilai yang signifikan. Walaupun begitu, mereka adalah senaman yang sangat baik.

Trafik Poker

Walaupun orang Amerika dialu-alukan, cukup banyak pemain di laman web ini yang berpusat di Eropah, dan terdapat aksi holdem yang bagus pada waktu petang Eropah. Waktu puncak biasanya berlaku sekitar 2 PM, PT. Pada waktu puncak, jumlah pemain wang sebenar dalam permainan gelanggang sering melepasi angka 20,000 (Feb, 2008).

Kejohanan

Setiap hari dalam seminggu anda akan menjumpai pertandingan holdem hebat di PokerStars. Cari pelbagai jadual, tembak-menembak, satelit, gulungan percuma (yang sangat popular), acara duduk dan pergi, muat semula dan timbunan mendalam, acara 6-max, dan turbo juga. Percayalah apabila kita mengatakan – mereka mempunyai semuanya.

Perisian

Perisian mereka mendapat penarafan teratas kami dan menyediakan pelbagai ciri berguna seperti lobi kejohanan pelbagai meja dengan maklumat kejohanan yang sangat baik dan “Time Bank” yang memberi anda masa tambahan untuk membuat keputusan apabila anda perlu, tetapi yang terhad untuk mengekalkan pemain dari bermain terlalu perlahan. Perhatikan bahawa untuk semua kejohanan dan satelit multi-meja, semua pemain diberikan tempat duduk secara rawak untuk memulakan kejohanan untuk mengelakkan pertembungan.

Statistik terhad disediakan di meja melalui tab statistik, tetapi maklumat lebih lanjut boleh didapati melalui tab sejarah tangan. Pautan yang berguna, tidak terdapat di bilik holdem lain, adalah pautan untuk semua sejarah tangan yang dimainkan semasa sesi semasa anda. Tambahan pula, jika anda seorang pecandu statistik, holdem Starts serasi dengan perisian statistik holdem utama seperti holdem Tracker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *